For de fleste er det at købe villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller anden fast ejendom, noget der kun sker få gange i et livsforløb, og da der samtidig er tale om et af livets største økonomiske investeringer, er det vigtigt du får den rette rådgivning.

Når du står overfor et køb af den størrelsesorden, kan det virke helt uoverskueligt med de mange forhold, man skal tage stilling til. Med den rette rådgivning er der populært sagt kun to spørgsmål, som du skal tage stilling til, når du overvejer at købe din nye bolig: Er det en bolig, jeg gerne vil bo i?
Har jeg råd til at bo i boligen?

Hvis du svarer ja til disse to spørgsmål, så kan du med sindsro underskrive en købsaftale, hvor der er taget forbehold for advokats godkendelse. Så klarer advokaten resten i samarbejde med ejendomsmægleren og banken.

At rådgive i et boligkøb er ikke kun et spørgsmål om at skrive et skøde, men omfatter en nøje gennemgang af købsaftalen og samtlige af handlens dokumenter med henblik på at undersøge, om der er forhold, du bør være opmærksom på i forbindelse med købet

I de fleste tilfælde bliver alle forhold afklaret mellem køber og sælger gennem forhandlingen mellem advokaten og mægler, og som kan resultere i en ny forhandling om købsprisen. Indimellem sker det, at en handel må annulleres på baggrund af de undersøgelser, som advokaten foretager. Under hele forløbet bliver du som klient medinddraget, da det i sidste ende er dig, der træffer de endelige beslutninger om handlens vilkår.

Når handlen efter advokatens forhandlinger med ejendomsmægleren er endeligt godkendt og alle forbehold afklaret, sørger advokaten efterfølgende for at den videre berigtigelse af handlen sker på rette måde, herunder udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse mv.

Det der er vigtigt for Advokaterne Arup & Hvidt er, at føre dig som køber trygt igennem hele processen indtil det tidspunkt, hvor du får overdraget nøglen til din nye bolig.

For nogen kan hele forhandlingsdelen med ejendomsmægleren om prisen være så skræmmende, at man bare køber ejendommen for den pris, som ejendomsmægleren har udbudt den til. Også her kan Advokaterne Arup & Hvidt tilbyde at overtage forhandlingsdelen på dine vegne. Med den erfaring, som advokaten har indenfor området fast ejendom, herunder prisfastsættelse, er der stor sandsynlighed for, at advokaten vil være i stand til at forhandle en bedre pris hjem, end hvis du selv skulle forhandle.