Er du ejendomsinvestor med lav afkastet på dine ejendomsinvesteringer? Skal din ejendom renoveres og søger du kvalificeret rådgivning fra A-Z? Ønsker du at sælge din ejendom? Eller klager din lejer over skimmelsvamp og truer med retssag?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående og lignende bekymringer, skal du kontakte Advokaterne Arup & Hvidt! Vi har speciale i alle aspekter af bolig- og erhvervslejeret, yder kvalificeret bygherrerådgivning og vover at påstå vi altid kan optimere din investering i en erhvervsejendom.

Faktisk gør vi vores arbejde så godt, at vi ikke kan udelukke din ejendom vil blive præmieret, hvilket var tilfældet i 2013, hvor ejendommen Ryesgade 30 A-C fik tildelt Danmarks første Renoverpris for bedste renovering med Advokat Morten Juul Heding Andersen som Bygherrerådgiver og Projektchef. 

Se link: http://renover.dk/projekt/ryesgade-30-a-c/

I Advokaterne Arup & Hvidts afdeling for Fast Ejendom for Professionelle og Virksomheder, kan du forvente kvalitets rådgivning indenfor bl.a.:    

  •  Porteføljestrategi & Projektudvikling
  •  Lokalplanlægning & Byggetilladelser
  •  Byggeri & Entreprise
  •  Køb & Salg af investeringsejendomme
  •  Kommerciel og Juridisk Due Diligence
  •  Aktiv forvaltning – Property Asset Management
  •  Værdiansættelse & Finansiering
  •  Bolig- & Erhvervslejeret
  •  Retssager

Indenfor Property Asset Management tilbyder vi proaktivt at forvalte, udvikle og optimere driften af din ejendom, finansiering og afkast, herunder i form af forslag til projektudvikling, for herved strategisk at øge ejendommens værdier. Vi varetager investeringsejendommens kort- og langsigtede udviklingsstrategi, herunder optimering af arealudnyttelse, finansiering, tilskudsmuligheder samt skat og moms. Endvidere varetages kontakt til tekniske rådgivere samt forhandling med myndigheder for lokalplanændring eller opnåelse af dispensationer.

Vi har også stor erfaring i og kan tilbyde at administrere din ejendomsportefølje af bolig- og erhvervsejendomme, så du løbende er sikker på at lejen bliver indkrævet til tiden og reguleret uden at du selv skal stå med bekymringerne og besværet. Advokaterne Arup & Hvidt varetager på vegne af en række store ejendomsinvestorer salg og udlejning af boliger. Opgaven løses på www.aruphvidt-ejendomme.dk, hvor boligkøbere og lejere nemt kan orientere sig og ansøge en ledig bolig.

For mere info om administration af bolig- og erhvervslejemål klik her: Ejendomsadministration – Bolig- og Erhvervsejendomme.

Vores afdeling for Fast Ejendom for Professionelle og Virksomheder ledes af Morten Juul Heding Andersen, som udover at være én af Københavns eftertragtede fastejendomsadvokater også er uddannet Diplomvaluar, som i kombination er medvirkende til, at Morten kan tænke ud af den traditionelle ”advokatboks” og rådgive dig om flere aspekter end den blotte jura, eksempelvis investeringsstrategi, ejendoms- og projektudvikling, værdiansættelse af din ejendom og meget mere.