Advokaterne Arup & Hvidt har i mange år forestået den daglige administration af en omfattende ejendomsportefølje og ved hvordan en ejerforening fungerer helt ned i detaljen.  

Administrationskonceptet

Hos Arup & Hvidt tilbyder vi kompetent og professionel administration din ejerforening. Vi lægger særlig vægt på kvalitet og tillid og forsøger løbende at udvikle vores administrationskoncept for at tilgodese behovene i foreningen og være ajour med markedet.  

Til ejerforeningen tilknyttes et fast team bestående af en ejendomsadministrator, en bogholder og en advokat. Såfremt foreningen har behov for byggeteknisk bistand, er der også mulighed for at få tilknyttet en ejendomsinspektør.  

Den daglige kontakt til bestyrelse og beboerne forestås af den faste ejendomsadministrator. Der kan løbende søges om råd og vejledning hos hele teamet, der er tilknyttet ejerforeningen. 

Administrationsaftalen

Enhver ejerforening har sin egen historie og individuelle behov, der skal dækkes. Hos Arup & Hvidt tager vi udgangspunkt i foreningen og skræddersyer en administrationsaftale, der tilgodeser foreningens behov.

Advokaterne Arup & Hvidt er medlem af Ejendomsforeningen Danmark og vores administrationsaftaler tager afsæt i Ejendomsforeningen Danmarks ”Standardadministrationsaftale for Ejerforeninger”. Det sikrer gennemsigtighed og gør parterne opmærksom på de forhold, der typisk bør være taget stilling til i en administrationsaftale. Aftalegrundlaget er bygget op som en grundpakke med nogle tillægsydelser, der kan vælges fra og til efter behov.

Klik her for at downloade den seneste version af Ejendomsforeningen Danmarks Standardadministrationsaftale for Ejerforeninger.  

Advokatbaseret administration

Der er jura i næsten alle aspekter af ejendomsadministration og derfor indgår en af kontorets advokater i det team, der skal sikre ejerforeningen de mest optimale rammer for en god ejendomsadministration.  

Advokatens opgaver vil typisk omfatte rådgivning og bistand om juridiske forhold og deltagelse på foreningens generalforsamlinger, hvor advokaten påtager sig rollen som dirigent og referent.  

Tilbud på administration

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om hvordan vi kan hjælpe din ejerforening. 

Du kan også klikke her og indsende formularen, vi vil så vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på administration af din ejerforening.